fredag, augusti 17, 2007

Kummallista...

...miten ikävältä tuntuu se, että kaikki eivät pidä minusta??? Se tieto tulee vielä jonkin sortin pienenä järkytyksenä (joo-o, tiiän että olen supernaiivi.....). Vielä tässäkin iässä, onhan tässä nyt tuota elämä- ja ihmis-touhua tullut seurattua yli 30 vuotta... Ja vaikka tietää, että kaikki ei tykkää kaikista. Piste. Enhän mäkään tykkää kaikista. Ehkä se ikävin fiilis tulee silloin, kun joku ei edes yritä hirveesti peitellä sitä, että ei tykkää.

3 kommentarer:

Jasmo sa...

No ei hätää, Itä-Suomi tykkää!

Anonym sa...

Niin, ikävältähän se voi tuntua ja tuntuukin varsinkin silloin, kun toinen tuo sen selvästi esille. Ihmisiähän me kaikki olemme ja herkkiä hylkäämiselle ja hyväksynnän puutteelle.

Itse olen sitä mieltä, että kaikista ihmisistä ei voi pitää eikä tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa pitäisi kyetä tulla toimeen.

Minusta on aika lapsellista ja kypsymätöntä tuoda selkeästi esille se, ettei pidä toisesta. Käytöstapojen puutetta.

memyi sa...

jasu: :) Pitänee sitten tuollaisina hetkinä, kun selvästi tuntee, että täällä ei joku tykkää, niin pakata auto ja ajella itäänpäin...;)

tess: nojuu, tässäkin tapauksessa on kyseessä jonkin sortin huono käytös, mutta vaikka tietää, että se on nyt se toinen joka tässä käyttäytyy dorkasti (kyseessä on siis hyvinkin aikuinen ihminen), niin silti rupeaa aluksi miettimään, että mitäs kaikkea mä nyt oon tehny... Ja sitten kun joudun joka arkipäivä yleensä tyyppiä näkemään, niin yök... Mutta kyllä se tästä. Akuutisti tuntui tosi pahalle eilen, mutta nyt se ei ole niin terävä fiilis enää ollenkaan, kunhan on sellanen fiilis, että "ISO huokaus", ja jatketaan sottaamista eteenpäin. Mä NIIIIIN tuun oleen iloinen kun sitten joku päivä on työt siinä vaiheessa että voin vaihtaa työpaikkaa:):), vaihtuvatpa sitä myöten ihmiset ja ongelmat:)
Olen samaa mieltä kanssasi siitä, ja pyrin sitä itse noudattamaan, että vaikka kaikista ei voi tykätä, niin esim. työelämässä tarvii nyt kuitenkin yrittää käyttäytyä korrektisti sen ajan kun toisen kanssa joutuu olemaan enempi tekemisissä.
Se on muuten jännä, että tuossakin tilanteesta selvisi, että YKSI ihminen ei nyt suoranaisesti tykkää musta, mutta jotenkin kummasti taas unohdin pahan mielen kourissani sen, että 19 muun ihmisen kanssa mulla ei oo mitään ongelmia samassa tilanteessa:)