tisdag, maj 15, 2007

hanki elämä!

hohhoijakkaa. toi otsikkon komento oli ihan itselleni.

Ei vissiin kannata lopettaa samoihin aikoihin kaksi eniten aikaa vievää harrastusta (no okei, en mä telluilua ole lopettanut, mutta kausi nyt vaan sattumoisin päätti loppua...:()... Meinaan on aika tyhjän päällä olo tällä hetkellä. Olo on jotenkin eksynyt, yksinäinen, ulkopuolinen, saamaton ja tylsistynyt, vaihdellen masentuneesta hieman kiukkuiseen. huokaus. Sellanen "tarttis tehdä jotakin"-olo on, mutta kun ei oo hajuakaan mitä tässä nyt sitten tarttis tehdä. Kaipaan niitä säännöllisiä ihmiskontakteja, jotka värittivät mun elämää potkunyrkkeilyssä ja telluillessa.

kriisistä kriisiin. kai mä jotenkin saan taas elämäni "raiteilleen" (lievästi vahva sana;)), mutta pitää nyt vaan hyväksyä, että se ei ihan nipsnaps taida käydä, voipi kestää hetki, ennenkuin löydän uuden uomani.

4 kommentarer:

Jasmo sa...

Oiva tilaisuus aloittaa riippuliito!

Unknown sa...

Surffaus! Siin ei tarvii Ryx'ii, bilteman ja liidelin märkikset kelpoo!

memyi sa...

morjenttes!

joo, toi riippuliito VOIS olla aika hauskaa, haluaisin vaan eka kokeilla sitä jonkun pätevän kanssa tandemina, jolloin voin havainnoida turvallisissa olosuhteissa tuleeko paniikki päälle vai ei... Voi olla että ei toteudu tänä kesänä...:)

surffaus... Ehkä joo ehkä ei. Purjelautailua ehkä ennemmin... tai no mistä minä tiiän, kun en oo kokeillu... kaikkee pitäis kokeilla... liidelin kautta sitten ehkä joo:

memyi sa...

kiitti muuten ideoista kuitenkin!!!