fredag, februari 03, 2006

takaisin yhtenä kappaleena:)

Hellurei!

noniin, takaisin ollaan suomenmaassa, tytöt ja suksetkin ehjinä=) (nojoo, itse asiassa sukset ei nyt ihan ehjinä, menivät heti huoltoon, osuin pariin kiveen.......) olipa aikas reissu, paljon ehittiin, oli ehkä hieman itse asiassa jossain mielessä jopa LIIAN intensiivinen:) Mutta aijai, saipahan laskea niin paljon kuin jalat kantoivat:) lunta ois alkupäivinä voinut olla enempikin, mutta sitten loppuajasta sitä tulikin täydeltä tuutilta niin ettei paljon maisemia nähnyt, mutta lunta oli ainakin. tässä eräs näkymä.... ei paha:)


mutta täytti se reissu senkin lomakriteerin, että en kyllä sekuntiakaan funtsinu tolla reissulla töitä. ja vaikka aika univelat oli kun tulin kotiin ja töihin jouduin, niin silti tuntui työt jotenkin helpommilta kuin mitä ennen lähtöä. ehkä sain kerättyä taas vähän enemmän sitä kuuluisaa perspektiiviä:) nyt on jo pari yötä nukuttua pidemmän kaavan mukaan omassa sängyssä, ja alkaa kooma haihtua:)
tuntuu muuten siltä kuin olisi ollut kauemminkin poissa...=)

mun kavereitakin ehittiin siellä moikata, ja hyvin syödä. joten sanoisin että aika tehokasta ajankäyttöä lomalla:), ens kerralla ollaan kyllä ehkä pienemmällä tavoiterepertuaarilla liikenteessä... mutta tää taiskin olla eräänlainen "once in a lifetime"-reissu...

ruvettiin sitten funtsimaan jo ensi vuoden ulkomaan hiihtoreissua....;)

Inga kommentarer: