torsdag, maj 03, 2007

Uudet silmät

Juu-u. Seuraava asia, joka tässä elämässä vähän jännittää, tai itse asiassa aika paljonkin, että olen ensi viikon torstaina menossa
silmäleikkaukseen. Jännää ja hurjaa ja ihanaa, tuskin maltan odottaa, että parikymmentä vuotta mukana kulkeneet rillit ja piilarit jäävät unholaan, jeejeee:) Päätös kypsyi tuossa vihdoin ja viimein talven aikana, ja nyt sitten on hyvä mennä leikkaukseen, kun hiihtokausi on aika paketissa, eikä oo semmosia reissuja, joissa vois sattua jotakin, haluan kuitenkin pitää taukoa sen kuukauden tai jotain ennenkuin alan taas riehumaan ihan täysillä=D Urheilla voi tietty, mutta omasta mielestäni vaan offari-hiihto esmes ei oo oikeen fiksuu, voipi laskulasit mennä rikki ja oksa silmään tai jotain vastaavaa, ja se ei ehkä oo jees kun on silmä palautumassa leikkauksesta. Haluan nyt vaan ottaa varman päälle:) Esitutkimuksessa mainitsin kyllä lääkärille, että mulla on paniikkihäiriöhistoria, ja että huolehdin pikkasen siitä, että mitä jos hätäännyn liikaa. Tähän lääkäri sitten vaan tokas, että ok, annetaan esilääkitys niin kyllä se siitä:) Joten saan vissiin hyvän "tripin" leikkauksen lisäksi;)

tsemejä otetaan muuten mielellään vastaan, sen verran jänskättää:), vaikka tietää, että hyvin se varmaan menee!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Onneksi olkoon! Olen ihan kade. Silmäleikkaus on minunkin haaveissani sitten joskus, kun varata antavat myöten. Kerrothan sitten tunnelmia leikkauksen jälkeen.

Jasmo sa...

Asiaa!

Oon kuullu et noil lekureilla on hyviä naksuja! Taattu helmitrippi!

memyi sa...

morgen.

arokettu: tänk juu veri meni, olen itsekin itselleni vähän kade, jos mahdollista:) Tuota rahapuolta mäkin aikani mietin, mutta kun on maksellut neljänä vuotena jokaisena kuukautena abouttirallaa 200 egee terapiakustannuksia, niin nyt kun reilun vuoden on ollut ilman terapiaa ja terapiamaksuja, niin kummasti tuntuu olevan venymisen varaa noissa raha-asioissa, varsinkin kun vertaa suoraan edellisiin vuosiin:) Ja kun fundeerasin, että mä ehdin nauttia mitä luultavimmin noin 10 vuotta elämästä ilman rillejä ennenkuin ikänäkö alkaa aikaisintaan haitata, niin mietin, että silmälasi- ja piilarikustannuksia säästyy samalla jokunen tonni... Että mikä sitten on kallista. Tietenkin se rahapointti ei ole tärkein juttu tuossa silmäleikkaukseen menemisessä, ei sinne mennä rahaa säästääkseen;)
Kertoilen juu kuulumisia sitten leikkauksen jälkeen, voipi olla että pari päivää tulee viivettä, jos jostain syystä silmät ovat erityisen arat (arkuuden/kuivuuden määrä vaihtelee vissiin hirveesti henkilöstä riippuen.

Jasu: Kertoilen sitten siitä tripistänikin jälkeenpäin;)