onsdag, juni 27, 2007

Ärtymystä

Olenko koskaan vielä kertonut, että pari mun työkolleegoista saa mut välillä todella ärtyneeksi ja vittuuntuneeksi, ihan vaan sillä että ovat omia omahyväisiä itseänsä (kyseessä on tietenkin kaksi naisihmistä eikä miestä). Noh, nyt kuitenkin kerroin.

Pitää ajatella, että tämä on hyvää harjoittelua minulle siihen, että oppisin ottamaan asiat vähemmän henkilökohtaisesti ja muut ihmiset vähemmän vakavasti. Joten ei kun treenaamaan!!! Nauran sisälläni heidän typeryyksilleen... Buahhahhahhaaa. Ja hakeudun samalla mukavampien ihmisten lähettyville ja nautin elämästä:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Minullakin on työpaikalla eräs vanhempi akka, johon menee säännöllisesti hermot. Nainen on vain sellainen kuin on, mutta harvinaisen kovaääninen ihminen, joka hermostuu helposti, joskus on tosi mukava ja joskus taas ajaa itsensä hysteriaan. Yritän aina vältellä häntä mahdollisimman paljon, koska en kestä häntä edes mukavimmillaan.

memyi sa...

tunnen tilanteen ja ihmistyypin. Toisaalta on noloa sanoa, mutta minussakin taitaa olla vähäsen kaikkia noita piirteitä; hermostun välillä ihan liian helposti, jne. Pelottavaa. Millainenhan vanha akka minusta tuleekaan???