lördag, september 06, 2008

Pientä suurta luksusta

...Aurinko paistaa. Kädessä teekuppi ja mahassa pari oikein hyvää voileipää. Oikein mieluista musaa taustalla. Mietin, että onpa mulla hyviä ystäviä. Ei niitä oikeasti hyviä ystäviä ole montaa, mutta se on ymmärrettävää, että ei sellaisia voi olla kuin pari tuhannessa:) Hyvä fiilis.

Suurinta luksusta oli tänään se, että kun aamulla oli herätessä vähän sellanen "elämä potkii päähän"-tyylinen fiilis (ei mitään uuttaa, kunhan vieläkin kelailin töitä, VAIKKA EI ENÄÄ PITÄNYT, ja ai niin, ehkä ne eiliset alkoholijuomatkin vähän vaikuttaa...) eikä huvittanut nousta sängystä, niin tadaa, ei tarvinnutkaan! Jäin peiton alle. Välillä nukuin vähän, välillä kattoin yhtä mun lempparileffaa, ja kävin jääkaapilla hakemassa aamupalaa, jonka mieheke oli minulle sinne valmiina jättänyt, kun lähti itse harrastuksiinsa aamulla (sekin on itsessään luksusta, siis se valmis aamupala;)). Ja ei kun takaisin sänkyyn. Kahdelta rupes tuntumaan siltä, että ehkä mä voin nyt kohdata taas todellisen elämän ja nousin ylös. Ja ei tää nyt niin pahalta tunnu:)

Me lähdetään tänään mökille. Ollaan maanantainkin poissa, ihanaa. Ovat nyt sitten kuitenkin muuten luvanneet vähän huonoa säätä, mutta hällä väliä, pääasia että pääsee vähän kotoa pois ja vielä kahdestaan miehekkeen kanssa. Joo. Tarttis vissiin ehtiä kauppaan niinkuin lupasin, ennenkuin lähdetään:) Mukavaa viikonloppua sinulle!

Inga kommentarer: