torsdag, april 26, 2007

pilvistä

minoon vähän huonolla tuulella... tällä viikolla töissä on ihmiset kyllä käyttäytyneet niin imbesillisti, että ei mitään rajaa, ja jotenkin ei vaan jaksais, ei ollenkaan. Tähän lyhyeen jaksamis-"jänteeseen" on ollut syynä pari huonosti nukuttua yötä ja viime viikolla tullut hyvin selkeä takapakki ja pettymys töissä... (kiva oli aloittaa duunit pelkillä vaikeuksill hyvän loman jälkeen... ) Tuli pitkästä aikaa sellanen fiilis, että edessäni töissä näen vaan seinän tai muurin, enkä oikeesti voi tajuta että koskaan tuun saamaan tätä "projektia" valmiiksi... Siitä fiiliksestä en oo vielä ihan noussut.

Aika ja päivät ovat menneet tosi nopsaan, mikä on kivaa ja tarkoittaa, että elämässä on paljon mukavia juttuja, mutta kyl se vähän herättää mussa sitäkin puolta, että tuntuu, että ei ehi kaikkea mitä "pitäis" ja haluais... noh, siitäkin fiiliksestä pääsen varmaan etiäpäin...

Asiani ovat kaikenkaikkiaan hyvin, itse asiassa tosi hyvin. Mutta jostain syystä en nyt osaa olla naantalin aurinkona. Noh, eiköhän sekin taas fiilis palaudu.

huomenillalla pääsen Lappiin: pitkä vappuviikonloppu menee Pyhällä, onpa mukavata, se tulee olemaan niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihanaa, varsinkin tähän työsaumaan! Nään varmasti paljon tuttuja, ja pääsen liukumaan taas alamäkeen;) Toivottavasti joku päivä saadaan nauttia auringostakin! Ja afterski-kaljoja tulee kyllä otettua jokunen...:) Toi pyhän vappu on vähän niinkuin kaudenlopettajaiset: rinteessä pääasiassa vain nautiskelee olostaan, eikä kelaa että miten mä nyt voisin taas kehittää tuota vajavaista tekniikkaani... Eikä heti aamusta tarvii olla rinteessä, ottaa koko reissun vähän enempi sellaisen "oleilun" kannalta kuin noi Pyhän reissut muuten.

Inga kommentarer: