onsdag, maj 07, 2008

heiputirallaa

Vappu tuli ja meni. Oli mukavaa. Telluilua, kuinkas muuten. Love it, enkä tunnu voivan saada siitä tarpeekseni:) Lämmin keli ja auringonpaistetta, ei paha, sai ihan pandat. Lumi hauskaa mössöä, vaiks välillä se olikin niin märkää, että se jarrutti yhtäkkiä niin että meinas päätyä naamallensa:) Huttu-Ukon kumpareet tolla kelillä ovat kuin märkä uni:) , niiiiin hauskoja, jaksoin hinkata niitä taas ihan kiitettävästi! Noi oli jo kolmannet "vapputreffit" Huttu-Ukon kanssa, ja täytyy kehua, että kehitystä on tapahtunut;), menee aika sujuvasti jo, jopa sillai rännissäkin eikä vaan "turistikumpare-tyylillä". Offillekin yritettiin, mutta heh, ei luistanut MIHINKÄÄN lämpimän kelin takia... Lunta ois kyllä metsässä ollut tarpeeksi.

Nojoo, tuo oli tuollaista tekstiä taas, telluhömpötystä:)

Paljon tuttuja oli taas liikenteessä, sellaisiakin, joita ei ollut nähnyt AIKOIHIN, hyvä niin, oli mukava porista. Pari kaveri kokeili ekan kerran tellua, hienosti meni (yritin pyydettäessä vähän opettaa, mutta en tiiä kuis se oikeastaan meni:), toi tekniikan ymmärtäminen ja tietäminen ei oo mun vahvinta alaa, mä vaan hiihtelen:)) Olin aika väsynyt töistä, joten iltariennot jäivät aika lyhyiksi, varsinkin ko sitä vähän säästeli itteänsä seuraavan päivän mäkeä varten:) Enimmäkseen meni aika meidän mökin "poikavoittoisessa" porukassa, ja täytyy myöntää, että poikaporukassa tuollaisella reissulla on välillä jotenkin helpompi olla kuin naislaumassa, sellaanen mä vaan oon, liekö siksi, että pienenä saman talon lapset oli melki kaikki poikia, ja heidän kanssa tuli sitten enimmät leikit leikittyä... Enivei, poikain kanssa saapi tehdä ja tulla niinkuin huvittaa, ja ei oo sellaisia "klikkejä", joiden jutuissa on sitten aina ihan ulkopuolinen fiilis, vaan kaikki otetaan tasa-arvoisesti messiin menoihin ja juttuihin. Ja semmonen säätö jää pienemmälle (tai siis varmaan mä naisena säädin eniten...). Niin ja sitten nää pojat tykkäs kans Huttu-ukosta, joten do I need to say more???:)

Nyt on kausi sitten paketissa, eikä edes ahista, hyvä niin. Hyvillä mielillä jään oottamaan ens kautta, eihän sen alkuun ole kuin about puoli vuotta=D Kesällä on kaikkea muuta kivaa. Siitä muuten tuli mieleen, että ilmoittauduin Tahkolle maastopyörätapahtumaan, hekoheko, katellaan kuis käy:):)

Huomenna Pariisiin työmatkalle, sitä ennen keski-suomeen pitämään luentoa... bisibisi. Pikkaasen jännittää kyllä. Voipi olla ihan mukavaakin kuitenkin siellä Pariisissa. Ja sen jälkeen kiire töissä vähän helpottaa, ihanaa!:) Rahoitusta kesäkuun jälkeen ei vaan vieläkään ole tiedossa....:-/

Inga kommentarer: