onsdag, maj 14, 2008

Köhköh

Iskipä sitten pöpö tuolla reissun päällä...:( Noh, olihan se tavallaan odotettavissa, että jokin flunssa iskee, kun stressi viime viikon lopulla alkoi hellittää. Konferenssi oli nyt sellanen ko konferenssit mielestäni nykyään on: hieman ahdistavia, "varovovaisia" (tarvii varoa mitä sanoo ja esittää kilpailijoiden läsnäollessa) ja raskaita tapahtumia, small-talkkia aamusta iltaan. Mutta kivojakin juttuja: sain taas pari uutta mukavaa tuttavaa:) Kai homma tuntui raskaalta siksikin tosiaan, että yskä ja kurkkukipu oli kaverina koko ajan, ja silti piti jaksaa tsempata ja "edustaa"... Olin varannut päivän itelleni aikaa tutustua Pariisiin, mutta ei riittänyt virtaa, haaveilin vaan omaan sänkyyn pääsemisestä. Nyt olenkin sitten toista päivää omassa sängyssä toipilaana, tämmöstä tää nyt sitten on juu. Tänä aamuna kuvittelen vielä lähteväni töihin, mutta sitten tajusin, että who are we kidding, ja jäinpi kotiin.

Meidän taloon suunnitellaan putkiremppaa, ja äsken sitten ovikello soi, ja suunnittelufirman daami pyysi päästä katsomaan keittiötä ja kylppäriä... Tjiisus kyllä vähän hävetti meidän keittiön "tila" (nojoo, muukin kämppä on kyllä vähän sekasortoinen)... Ennen reissua oli niin kiirus, että en ehtinyt muuta kuin sotkea keittiötä... Enkä oo jaksanu kotiintulon jälkeen tehdä mitään sille, ja tuo mun "kämppis" ei oo mikään luontainen siivooja;), joten keittiö on kyllä aika pahan näköinen... Noh, koetin sanoa, että onpi tässä ollut vähän kipeänä, hehheh....

Jep. Mä taidan mennä nukkumaan taas vähäks aikaa...

Mä muuten vahingossa poistin blogini blogilistalta, oho :-o Mutta en ole jaksanut laittaa sitä vielä takaisin, ja mietin kyllä, että laitanko edes... mitäs se siellä?

Inga kommentarer: