onsdag, januari 10, 2007

tsippadaa

no TERVE:) Nyt tulee POSITIIVINEN POSTAUS tähän väliin:) Ihan rupes tuntuun tuon edellisen avautumisen jälkeen, että huhhuh, tarttiskohan vähän rajoittaa, teki ihan mieli ruveta pyytämään anteeksi paasaustaan... Mutta eihän sitä minun tarvitse tehdä, sillä tämä on MINUN blogi, ja lukijat on täällä kuitenkin ihan omalla vastuulla=) Täällä jos missä mä voin tunteilla ja masistella ja paasata niin paljon kuin tarvitsen ja haluan.

Nyt on muuten fiilis menossa ylöspäin... Eilen alkoi tämä fiilis parantua, vaikka: perkule, eiköhän se pyörän takakumi TAAS puhjennut... viimeksi viime viikolla... Että näin. Mutta eipä siinä mittään, ihmeen hyväntuulisena kävelin ja puskin pyörää viimeiset 3 kilsaa kotiin. Sateessa. Jepjep:) Mutta tänään käytin taas naisellisia avujani;) ja sain takakumin fiksattua: vein sellaiseen yhteen pyöräliikkeeseen (samaan minne viime viikolla, ei edelleenkään ollut uutta sisäkumia kotona...) sen takapyörän kädessäni, ja sama setä siellä oli: vienosti nostin renkaan silmien korkeudelle ja päivittelin hennosti että miten tässä taaaaaaaas on päässyt näin käymään, voielivoi...:) "Kun te osaatte sen niiiiiiiiin paljon nopsempaa vaihtaa kun minä, ja onkohan siinä nyt joku VIKA kun se taas puhkes, voivoi...";) Toi on oikeesti aika hauskaa, ja se toimii, varsinkin auto- ja pyöräjuttujen suhteen;) No mutta sitten back to business: keskusteltiin sitten ihan asiaakin, että tarttiskohan sitä vaihtaa sitä ulkokumia... vaan ei nyt (vielä) vaihdettu, kun on se kuulemma ehjä... Ihme homma. En tiiä onko toi pyöräteille levitettävä sora jotenki terävämpää kuin ennen...? Mutta voipi olla, että jos ens viikolla taas puhkee rengas, niin en pysykään enää niin heissulivei-hyväntuulisena:)

oli muuten kivat reenit tänään:)

ja: olen ollut aika tehokas viime päivinä, ihana kun on vähäsen päässyt siitä apaattisesta fiiliksestä eroon: Nyt on kahen hiihtoreissun matka- ja majoitusjärjestelyt sumplittu, jihaa:) Viikon päästä ensimmäinen, kuukauden päästä toinen, ja siitä sitten 3 viikon päästä sitten vielä kolmas, HAHAAAAAA=)

Ja huomenna on toivottavasti ees YKSI aste pakkasta!!!

seonmoro

Inga kommentarer: