lördag, oktober 20, 2007

2 ääripäätä

...löytyy minun persoonastani. Ja se tuottaa välillä tuskaa. Toisessa ääripäässä oleilee henkilö, joka on aika rauhallinen, hiljanen, kärsivällinen, positiivinen, yksinäisistä hetkistä ja arjen toistuvuudesta tykkäävä. Kun taas toisessa päässä riehuu levoton, vaihtelunhaluinen, kärsimätön, äänekäs, sosiaalinen, seikkailunhaluinen hurjapää. Tuntuu, että sitten yhdessäkään tilanteessa eivät nämä molemmat tyypit ole tyytyväisiä. Pitää tasapainoilla niiden välillä jatkuvasti: on saatava rauhallisia ja "turvallisia" hetkiä jotta tyyppi 1 pysyy kunnossa, kun taas tyypille 2 pitää järjestää säännöllisin väliajoin jotain tekemistä ja kokemista ja puhumista, muuten tylsistyttää pahasti. En tiiä kummasta tykkään enemmän, taidan viihtyä molempien puolien kanssa, mutta yhteiselo on välillä tosiaan vähän vaikeeta.

Tämä oli nyt tämmönen rehellisesti skitsahtava kirjoitus, mutta mulla taitaa olla siihen jonkin sortin "oikeus", kuuluu vissiin sukuvikoihin;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Itsestäni tunnistan myös nuo hyvinkin samantyyppiset ääripäät. Elämä niiden kanssa ei tosiaan aina ole helppoa. Joko kaipaa menoa ja meininkiä (yleisesti, en siis tarkoita pelkkää bilettämistä) tai sitten kaipaa hiljaisuutta ja rauhallisuutta ja niitä tietenkin harvoin saa silloin kun siltä tuntuisi.

(Vähän tästä syystä myös suhteen rakentaminenkin on vaikeaa, kun liian rauhallinen meno tylsistyttää, kun taas joku hyperaktiivinen sählärikin uuvuttaisi. Vähän vain tuntuu, että maailmassa ei ole kuin nämä kaksi vaihtoehtoa.) :)

Luulen, että suurimmalla osalla ihmisistä on omat ääripäänsä, mitä ne sitten ovatkaan.

Luovimalla eteenpäin vaan. :)

memyi sa...

moro!

niin, en kai ole yksin tän "syndrooman" kanssa:) Mutta silti joskus ois kiva että kaikki tyypit ois mussa samalla hetkellä onnellisia!;) Itse asiassa nyt on aika hyvä hetki, olo on aika seesteisen mukava just nyt, pitääpä nauttia niin kauan kuin sitä kestää.

Mä oon huomannu, että toisaalta on ihan hyvä, että se suhteen toinen osapuoli on tasaisempi ja rauhallisempi: tasapainoittaa vähäsen tätä tunnekaaoskasaa=D

luovitaan, luovitaan:)