tisdag, oktober 23, 2007

Tihih...:)

Minusta tuli eilen virallisesti avovaimo.

9 kommentarer:

Jasmo sa...

Oho.

Nyt sitä onnea aletaan tarvita.

Toivotan siis: Onnea

:)

Anonym sa...

Wow!? Mites nämä miesuutiset on ohittunut? Avovaimona oloa ei tosin välillä edes huomaa... :) linkkaan tässä kohtaa vanhaan kirjoitukseeni.

memyi sa...

DÄNK JUU:) Ja juu, onnea otetaan niin paljon vastaan kuin vain saadaan, eiköhän sitä jossain vaiheessa kuitenkin tarvita:). Ihmeen vähän ihmeelliseltä tuntuu. Tämä on niin pikkuhiljaa mennyt luonnollisesti tähän suuntaan, joten tämä "virallistaminen" (siis kotiosoitteen muuttaminen virallisesti samaksi) ei nyt ihan hirveitä tunnekuohuja ole herättänyt. Mutta hyvältä tuntuu:)

arokettu:
Nojoo, en ole tosiaan paljoakaan asiasta kirjoitellut, koska Avomies löysi tapailumme aikana mun blogini, enkä osaa jotenkin kirjoittaa toisesta tai meistä silloin kun tiedän että toinen lukee niitä juttuja... Ja sitten tiedän myös sen, että hän ei arvostaisi hirveesti sitä, jos mä spekuloisin meidän juttua täällä, sen verran vaalii yksityisyyttään... Joten siksi on jäänyt tosi hiljaiseksi asia. Asiasta mainitsin ohimennen ainakin yhdessä kirjoituksessa viime alkukeväästä:
http://memyselfandi76.blogspot.com/2007/03/listaa-unelmien-kumppanin-piirteist.html#links

Tämmöttiis. Pakko oli tosiaan vaan laittaa asiasta lyhyt ilmoitus, kun on siitä hyvä mieli:)

Anonym sa...

Ok, ymmärrän hyvin, ettet ole avautunut asiasta tämän enempää. Itsekin aina vältän kirjoittamasta treffeistäni ym. muista säädöistä, kun eihän voi tietää kuka lukee. Ja tässä tapauksessa sä (onneksi) tiesit, että mielitty lukee blogiasi. Olen hyvin iloinen puolestasi. Saanko kysyä, mistä tämä siippa löytyi? Työpaikalta, harrastusten parista, viihteeltä? Olisin kovin utelias kuulemaan.

memyi sa...

Juu. A-mies onneksi sanoo asioita suoraan, joten myös senhän kertoi, että oli törmännyt blogiini. Hyvä niin:)

Kiitos sanoistasi muuten:)

Me tavattiin yhteisen harrastuksen, sen mulle niin rakkaan mäenlaskun/telemarkin kautta:) Muutenkin menee intressit aika mukavasti yhteen. Jos joskus viihteellä oltais satuttu samaan baariin (vaikka kumpikaan ei oo mikään ihan hirvee baarikärpänen), niin en usko että välttämättä meidän polut ois siellä kohdanneet. Ja siitä olen onnellinen, että ei tavattu työpaikalla, että ei siis olla saman alan ihmisiä, sitä mä en haluais:)

Anonym sa...

Hihhei Onnea kovin! :)

Minä olenkin siirtynyt täysin noihin suomea taitamattomiin miekkosiin, niin saan haukkua blogissani rauhassa. Parempi vielä, että asuu toisessa maassa niin ei vaaraa joutua avovaimoksi. ;)

No ei juu. Samojen kriisien parissa painiskellaan kuin itsekin tuossa kirjoittelit. Pa-pa-pa-paniikki! :)

Jasmo sa...

Hetken aikaa tuo A-mies sekotti kyl oman pääni.

Nimittäin tähän: www.irc.fi/a-mies

Mut tosiaan avomiehestä vissiin puhe. No, väliviivalla säästää yhden kirjaimen, eli kannattaa ;)

Annette Sinclair sa...

Ääk, sen siitä saa kun lukee blogeja harvoin, jää hienot uutiset välistä! Suuret onnittelut! :) Voi miten kivaa, avovaimoilu on mukavaa. Ja nyt voit kutsua avomiehesi äitiä rauhassa avopiksi ;)

memyi sa...

kiitti keksi:) Hyvin tää on menny:)

jasu: oho, joo, ei oo mainitsemasi a-mies kyseessä, kulje rauhassa;);) Mutta kiitos tiedosta, pitääpä jatkossa välttää tuon nimikkeen käyttöä, ettei tule useampia väärinymmärryksiä:)