fredag, juli 21, 2006

pölinätä

olin sitten elämäni ekan kerran kasvohoidossa... sain nääs kavereilta lahjaksi lahjakortin kauneushoitolaan, olikohan se joku vinkki!?!?!?!?!?!;) Oli ihan mielenkiintoista ja mukavaa, vaikka pikkasen kivuliastakin. mutta nyt on ihohuokoset niiiiiiiiiiiin puhtaat että niin puhtaat:) Enpä välttämättä olisi mennyt ekan kerran omalla kustannuksella, mutta nyt voisin joskus uudelleen varmaan mennäkin.

jännitysfiilikset on vähentyny taas aika paljon, näin se vaan menee:) Eilen oltiin työkavereiden kanssa ulkona syömässä töiden jälkeen, eikä jännittänyt yhtään, itse asiassa vähän tylsistytti, elikä just päinvastoin:) (en voi sille mitään, mutta kun ei mun työkavereiden joukossa oo ketään kuka olisi lähiaaltopituudella, niin se menee semmoseks smalltalkiksi usein, ja se on joteski vähän raskasta ja tylsää. mutta tulipa hoidettua vähän "työkaveri-suhteita, kai nekin tarvii välillä vähän huomiota ja hoivaa).

kotonaki on ollu hyvä fiilis. tänään sen kasvohoidon jälkeen kävin vähän kaupungilla kaupoissa, mielessä oli vähän että alennusmyynneistä voisin ostaa semmoset seksyt mustat remmikorkkarit. vaan eipä löytynyt mieleisiä. mutta eipä se haittaa, ei nyt ole mitään akuuttia tarvetta:) Sitten ostin pallojätskin; vanhan ajan vaniljaa, ja istuin semmosella reunalla, ja tuli sellanen "onpa mukava olla ja elää"-hetki:), se hetki vaan oli jotenkin aika pörfekt:)

nyt iltasella kävin juoksulenkillä, olen näin potkunyrkkeily-tauolla käyny vähän juoksemassa ja sitten puntilla, tekee ihan hyvää vähän erilaista reeniä. juoksu menee yllättävän hyvin ja helposti, luulen että suuri kiitos menee hyvin pelaavalle astmalääkitykselle, ei oo näin hyvin siitepölykaudella toiminut keuhkot aikoihin, siistiiii. puntilla on hyvin jalkapainoitteista, nyt alkaa kohta tositoimet tellu-jalkojen valmennuksessa!:) (vaan 3-4 kuukautta, ja sitten on jo hyvässä lykyssä jossain päin suomea lunta mäessä!!!!!!!!!;))

huomenna aikaisin aamulla kirpparille kamojen kans, toivottavasti tulee edes euro voittoa;)
nyt väsyttää, taidan kömpiä jo nukkumaan.

halit

Inga kommentarer: