tisdag, juli 17, 2007

Blogiblokki

Matchbox20 soi pitkästä aikaa...

Jännä miten on vaikea kirjoittaa taas, jos on tullut vähänkään taukoa, tuntuu siltä, että jaahs, mitäs sitä nyt kirjoittelisi sitten. Joten. Tajunnanvirtaa tässä nyt sitten:)

Viime viikko meni vauhdilla ja kiireessä: Oli neljän päivän työreissu Amsterdamiin ja sitä ennen kaamee kiire saada posteri painatuskuntoon, kun halusin välttämättä yhet tulokset siihen mukaan, mutta eksperimentti epäonnistui, ihan turhia hosuin;). Työreissu oli tapansa mukaan "päälle rankka": joutuu keskittymään paljon enemmän kuin arkena, ja sekös syö voimavaroja. Ihan ok-mukavaa oli, Amsterdam on hassu kaupunki:) Ja tapansa mukaan tuollainen kokousmatka herätti myös sellaista huonommuuden tunnetta, että "voi gääg, miten muut tuntuvat saavan paljon enemmän ja hienompaa aikaa, ja itse tuntuu sotkevan enemmän tai vähemmän paikallaan?", ja että "jumatsuikka EI tästä nyt vaan TUU MITÄÄN"... Noh, ne fiilikset menivät onneks eilen jo vähäsen ohi... Tullakseen taas myöhemmin:)

Nyt on semmonen olo, että joku kesäpöpö yrittää iskeä päälle: vähän kipeä pää, vähän vilu, vähän paha olo. Mutta mitään ei paljon. Harmittaa kun ei voi lähteä rehkimään vaikka juoksulenkille tai uimaan. Noh, elämä on ja kyllä se tästä. Eipä toisaalta mikään ihme, kun on semmonen väsynyt olo ollut jo pidemmän aikaa.

Mutta. Ensi viikolla mulla onkin lomaa, siistiä:) Tiedossa mökille ja äiteen luo ajelemista, mahdollisesti melomista ja toivottavasti mahtavan aurinkoiset kelit!!!!:) Paljon löhöämistä ja hivenen urheiluakin.

Putte (siis mun pikku auto:)) läpäisi vuotuisen "tenttinsä" eli katsastuksen, olenpa ylpeä;). Jotain pikkuriikkistä korjattavaa tuli, mutta senkin saan hoidettua heti huomenna. Hyvä juttu, tuotakin olen lykännyt ollessani "kiireinen". Hassua miten se katsastus aina vähän jännittää:) En tiiä miks, sillä onhan se hyvä, että auto tarkastetaan aika ajoin, jotta ei pääse syntymään vaarallisia vikoja, jotka voivat liikenteessä sitten aiheuttaa "tilanteita". Noh, ehkä tuo jännittäminen nyt johtuu siitä, että mä nyt vaan jännitän vähän kaikkea:):):)

Inga kommentarer: