söndag, juli 01, 2007

Mukava viikonloppu

On ollut mukava viikonloppu: näin vähän kavereita ja käytiin piknikillä, sitten tuli käytyä vähän melomassa, ja tänään olen hyvin pitkälle hääräillyt/ollut kotona, mikä sekin oli toivelistalla:)

Viime viikon työhässäkkä selvisi omalta osaltani, tuntuu hyvältä että oman puolensa pitäminen riitaisassakin tilanteessa johti toivottuun lopputulokseen (aina kun se ei sitä kuitenkaan tee). Pomo tajusi kerrankin pointtini, ja uskoakseni (toivoakseni) kaikki on nyt omalta kohdaltani suht selkeätä, palkkaakin voipi tulla ihan pikkasen lisää, mikä on hieno juttu (ei se määrä, vaan se, että palkassa tapahtuu jotain suhteessa työkokemukseen). Rankkaahan se oli, kun kitkaa riitti enemmän tai vähemmän koko viikolle ja sitten riitelivät viime työviikkona muutkin, joten oli aika rankka 4 päivää töissä... Mutta nyt tarttis helpottaa, sillä puolet väestä lähti lomalle, ja saan olla aika rauhassa töissä, vaikka onhan siellä muitakin vielä töissä, mutta he ovat semmoista mukavaa "laatua":) En tiiä milloin pidän lomaa ja paljonko, mutta tuon työni yksi harvoja erinomaisia puolia on se, että ei minun tarvitsekaan tietää vielä, pidän sitten kun kaikin puolin passaa. Itse asiassa ihan tykkäävät, jos joku "kokeneempi" "suostuu" olemaan heinäkuussa töissä, ettei junioreiden ja kesätyöntekijöiden tarvii ihan yksin pitää puljua pystyssä. Niin, ja heinäkuun puolessavälissä on työmatka Hollantiin, joten ei sitä ennen muutenkaan varmaan haluais/kerkiäis lomailla. (Tulee olemaan ihan mukava trippi....) Talvelle olen kyllä taas aatellut säästää sen 3 lomaviikkoa (joista talvella pidettynä tuleekin sitten 4 viikkoa=)), joten enpä tässä nyt kauheita lomakuvioita kesäksi ole ajatellutkaan. Möksälle ois tarkoitus mennä, mutta sinnekin vois lähtee ihan viikonlopuksikin vaan, sekin ois jo aika jees. Ja lisää melomista, purjehdusta, uimista, kesäsäästä nautiskelua ihan muuten vaan, ja lisää ois kiva kokeilla sitä purjelautailua...... Kesä on kyllä aika lyhyt kuitenkin.... Nyt kun on jo HEINÄkuu....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heräänpäs kommentoimaan taas pitkästä aikaa minäkin... :)

Tuo melonta kuullostaa kivalta - aiemmista postauksistasi luin ensikosketuksistasi lajiin. Nyt kun itsekin etsiskelen uusia harrastuksia, melonta voisi olla yksi vaihtoehto. Loppuviikosta pääsen ainakin soutelemaan mökille, jos ei muuta :).

memyi sa...

Tere Järvenhelmi, ja kiva että olet taas "läsnä"!!!

Juu, melonta on mielestäni kyllä kaikille mahottoman sopiva kesälaji: sitä voi harrastaa ihan oman tahdin mukaan ja pääsee nauttimaan mahdollisesta hyvästä kesäsäästä aika kivasti. Eikä ole edes hirmu kallis harrastus, jos liittyy johonkin seuraan ja käyttää seuran välineitä.

Mukavia souteluhetkiä!!