torsdag, september 13, 2007

Pitkästä aikaa...

Terve vaan....

Mihis se aika on mennyt? Njaa, no taidan tietää, mutta aattelin nyt sitten kuitenkin ihmetellä.

Nytki tarttis tehdä jotain "fiksumpaa" kuin tämä täällä töissä, mutta aattelin nyt tyynesti istua alas ja ottaa tauon ihan omia juttuja varten.

Täällä ollaan vielä, kaikki on hyvin. Väsyttää vaan aika paljon tänään. Tiedän siihenkin kyllä syyn: aika intensiivistä työntekoa nyt pari viikkoa, sekä mieluista että veetuttavaa, ja nyt tuli sellanen fiilis, että ei jaksais. Noh, ei tarttekaan just nyt, ei se elämä kaadu mihinkään, jos tänään en ole oma tehokas itseni töissä. Tää fiilis kun menee ohi kun on saanut vähän levättyä enemmän, tai tehtyä hetken rauhallisemmin töitä.

Kylppäriremppa on kohtapuolin valmis. Kylppäristä tulee kyllä aika kivannäköinen. Kallista on tämä lysti, vielä kalliimpaa ko mitä olin odottanut, mutta elämä on, ja kokemusta tästä ei:)
Tiskikonekin hajos. Jepjep.

Olkapää alkaa pikkuhiljaa normalisoitua; fysiojumpparin jumppaohjeet ovat kyllä tehonneet todella hyvin. Ne jumppaliikkeet on semmosia pieniä liikkeitä, joita tarttis tehdä hirmu keskittyneesti, ja onhan se vähän tylsää/rankkaa/whatever, mutta motivaation kannustajaksi riittää se, että tietää, että tästä se olo vaan paranee.

Lokakuussa tiedossa ulkomaan lomareissu, tosi kivaa. Ei yllättäen ole edes mitään telluun liittyvää, OHO;)

Inga kommentarer: