lördag, september 22, 2007

remppa on valmis... tavallaan....

paitsi että lattialle valuu vettä lavuaarilaatikoston alta lattialle kun valutan vettä lavuaariin. Ja seinästä on sähkömiehen jäljiltä lohjennut pala. Ja pesukonetta ei oltu kannettu takaisin kylppäriin ja asennettu. Ja kaakelissa on halkeama putkimiehen jäljiltä. Ovi otettu eilen sähkömiehen ja/tai putkimiehen toimesta pois saranoilta mutta ei laitettu sitten takaisin. Putkimiehen jäljiltä myös vastamaalattu suojamaali vaurioitunut. Ja lattia oli niin paskanen, jotta ihan ihmettelin miten se niin paskaseks on tullut yhden päivän aikana ja pelkkien vesihanojen ja sähkökytkinten kytkemisen aikana (remppamies oli siistinyt paikat todella hyvin omien töidensä päätyttyä).

JA MISTÄÄN NÄISTÄ EI OLTU ILMOITETTU REMPPAMIEHELLE TAI MINULLE, JÄTETTY SILLAI VAAN OLEMAAN. V*TTU.

Joten. Voin tarvittaessa suositella hyvää remonttimiestä ja kertoa mitä sähkömies- ja putkimiesfirmaa EI KANNATA KÄYTTÄÄ.

2 kommentarer:

Jasmo sa...

Miksi suojella remppaajia, miksei voi suoraan sanoa ketkä teki noin paskaa jälkeä?

memyi sa...

no tavallaan joo olet oikeassa, mutta sanotaanko, että en halua enää minkäänsortin päänvaivaa/ongelmaa sieltä suunnasta, niin en meinaa ihan blogiin niitä nimiä kirjoittaa... En tunne sillai lakia, mutta pelottaa, että siitä on jotain seuraamuksia. Olen (ehkä:)) ylivarovainen. Mutta jos joku privana haluaa tiedon, niin tietoja kyllä saa vaikka sähköpostitse!