tisdag, september 18, 2007

Sairasta menoa

juu, terveisiä kuumemaailmasta. Kolmisen päivää on kuume ja kurkkukipu vaivannut, eilen olin kyl ihan pihalla kuin lumiukko, tänään jo vähän paremmassa kunnossa... Kävin kuitenkin lekurissa, ko rupesin fundeeraamaan, että onkohan tämä ihan angiinaa, semmosta ko sattuu aina kerran kahdessa vuodessa tai jotain, ja sitten kun ei millään tuntunut kuume helpottavan ja kurkussa on valkoisia täpliä. No. huomenna tiietään että onko vai eikö kun nieluviljelytulokset saadaan.

Kylppäriremppa vähän venyi (mikä ei nyt ihan hirveesti yllätä), putkimiehellä on niin paljon töitä, että ei ehdi ihan heti käymään... Noh, en mä ois "muuttokunnossa" oikeen muutenkaan ois, mä tyydyn ihan tähän paikallaan löhöämiseen tässä pisteessä.

Ihme kyllä ei ole minkään sortin huono omatunto, että makaan "laiskana" sängynpohjalla enkä ole töissä. Kai tää olo on ollut sen verran huono, ettei ole tarvinnut arpoa ollenkaan, että voiko mennä töihin vai ei. Ei tod. voi mennä.

3 kommentarer:

Annette Sinclair sa...

Hei flunssakohtalotoveri! :) *ojentaa nenäliinoja*

Mikäs se vanha sanonta olikaan? Flunssa ilman lääkkeitä kestää kaksi viikkoa, lääkkeillä 14 vuorokautta. Koeta kestää, kohta se on ohi!

p.s. jooos muistat, niin pystytkö antamaan sen nettiosoitteen uudestaan sähköpostitse, jonka annoit viimeksi? Jostain syystä en löydä sitä :(

memyi sa...

tere, köhköh...

mites siellä, onko jo parempi olo?

joo, noinhan sen flunssan kanssa yleensä menee, vaan tällä kertaa taisin aiheesta huolehtia vähäsen: nieluviljely osoitti että angiinaahan tässä kärsitään... Se kurkku olikin omituisen tosi kipeä, ihan jomotti öisin... Mutta nyt sain nappia naamaan, ja sillä pitäis nopsaan toipua... Että alle kahteen viikkoon mennään:)

mun sähköposti ei toimaa just nyt jostain syystä, mutta laitan tulemaan heti kohta!!!

Annette Sinclair sa...

Hieno homma, angiinan voi parantaa! :D Ja postia odotellessa...