tisdag, mars 04, 2008

Ihanaa ja mieletöntä

Mua tympii tää työ nyt.

Mua ärsyttää vähän ihmiset, jotka käyttävät liikaa sanoja ihanaa tai mieletöntä. Kamoon, ei KAIKKI voi olla ihanaa tai mieletöntä. (tai sitten mä oon vaan auttamattomasti kyyninen). Kun tuollaisia sanoja käytetään silloinkin toistuvasti, kun jokin asia ei ole nyt ihan ihanaa tai mieletön, niin ne alkavat kärsiä vakavasta inflaatiosta.

5 kommentarer:

Annette Sinclair sa...

Se riipuu niin tyypistä :) vanha laulunopeni oli todella yltiöpositiivinen rokkenrollhevilaulajamies, joka hyvin spontaasti aina räjähti iloitsemaan, ilmakitaroi, ja lausui kuolemattomia julistuksiaan kuten "Mieletöntä!" tai "Se on ihan timanttiiii!".

Kai se riippuu millä vakaumuksella toteaa näitä "ihkujaan" ja "ihanuuksiaan". Jos ne tulevat liukuhihnalta piilovittuilun muodossa (tyyliin "Joo, olisi IHANAA nähdä!!" ja sitten hiljaa mielessään: "...niinq ei IKINÄ, biatch!"), niin eihän se sitten ole kivaa.

memyi sa...

Moikka muusikotar!

No onhan se noinkin juurikin. Jos iloitseminen on ja kuulostaa aidolta ja tulee spontaanisti, niin mikäs siinä sitten, sehän on vain tosi piristävää ja kannustavaa. Mutta en tarkoittanut tässä sellaista. Enkä myöskään tuollaista mainitsemaasi piilovittuilua, joka sekin on kyllä ärsyttävää. Tarkoitin sellaisia tiekkö ihmisiä, joilta tulee joka asiasta sitä ihanaa, mieletöntä-tekstiä, ja se ei kuulosta aidolta. Silloin se minusta kuulostaa vain siltä, että tämä tyyppi yrittää olla jotenkin väkisin optimistinen ja ihana... Äklö...:) Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni:)

Annette Sinclair sa...

Niiiiin niin, totta tuo, tuon tyylin optimistisuus ON aika mahdotonta. Tuttuni on sellainen äärioptimistinen ihminen, joka hampaat irvessä aina jaksaa mainostaa miten "Elämä on ihanaa! Haasteet ovat mahdollisuuksia! Kivaa!". Vastapainoksi heti jos jokin pieni juttu oikeasti mättää, niin heti maailma tuntuu kaatuvan päälle. Eihän kenenkään tarvitse olla pessimistinen, mutta ei äärioptimistisuuskaan voi olla terveydelle hyväksi :P

Annette Sinclair sa...

Ja hei, muusikotar on Keksi :)

memyi sa...

Keksiii!!:) Enpä yhdistänyt:), vaiks ois kyllä pitänyt:)

Mutta juu, juuri tuollaiset tekopirteät ihmiset drive me crazy!